Sanacura praktijk voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde
Route en parkeren

Met de auto
Klikt u hier voor een link naar Google maps. Op deze pagina kunt u uw persoonlijke routebeschrijving instellen.

Vanuit Groningen neemt u op de A28 afslag Haren, u gaat richting Haren, en in Haren kunt u de borden Onnen volgen. Als u Onnen binnenrijdt blijft u rechtdoor gaan. Net voor de borden die het einde van de bebouwde kom van Onnen aangeven draait u linksaf de Bareldssteeg in – dit is een goed berijdbare zandweg – en dan weer linksaf de Koelandsdrift op, no. 10 is het eerste huis aan uw rechterhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voor het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus parkeert u of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hieronder zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Vanuit Hoogezand neemt u de N860 (Dr. Ebelsweg) richting Haren. Als u Haren nadert volgt u op de rotonde richting Noordlaren/Onnen. Als u Onnen binnenrijdt blijft u rechtdoor gaan. Net voor de borden die het einde van de bebouwde kom van Onnen aangeven draait u linksaf de Bareldssteeg in – dit is een goed berijdbare zandweg – en dan weer linksaf de Koelandsdrift op, no. 10 is het eerste huis aan uw rechterhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voor het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus parkeert u of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hierboven zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Vanuit Zuidlaren neemt u richting Midlaren. Direct als u Midlaren uitrijdt slaat u rechtsaf richting Onnen. Gelijk na de borden die aangeven dat u de bebouwde kom van Onnen binnen rijdt neemt u de eerste weg rechts, dit is de Bareldssteeg, en is een goed berijdbare zandweg. Aan het eind draait u links de Koelandsdrift op, nr. 10 is het eerste huis aan uw rechterhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voor het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hierboven zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Vanuit Assen neemt u op de A28 de afslag Eelde/Glimmen, u gaat richting Glimmen. Gelijk na de borden die aangeven dat u de bebouwde kom van Glimmen binnen rijdt slaat u rechtsaf richting Noordlaren, dit is de Zuidlaarderweg. U steekt de spoorlijn over, volgt de bocht naar links, en in de bocht naar rechts gaat u rechtdoor de Vogelzangsteeg op, aan het eind linksaf het Zuidveld op. Gelijk na de borden die aangeven dat u de bebouwde kom van Onnen binnen rijdt neemt u de eerste weg rechts, dit is de Bareldssteeg, en is een goed berijdbare zandweg. Aan het eind draait u links de Koelandsdrift op, nr. 10 is het eerste huis aan uw rechterhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voor het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hierboven zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Met de fiets
Natuurlijk is Onnen ook zeer goed bereikbaar met de fiets!!

Met het openbaar vervoer
Onnen is vanuit Groningen bereikbaar met de halfuursdienst van lijn 51, vanuit Zuidlaren, Assen en Gieten met de uursdienst van lijn 51. Klikt u hier voor de dienstregeling.