Sanacura praktijk voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde
Route en parkeren

Eigen vervoer
Klikt u hier voor een link naar Google maps. Op deze pagina kunt u uw persoonlijke routebeschrijving instellen.

Vanuit Groningen of Assen neemt u op de A28 afslag Haren, u gaat richting Haren, en in Haren kunt u de borden Onnen volgen. Als u Onnen binnenrijdt gaat u rechtdoor tot u aan uw linkerhand het bord De Tiehof ziet. Daar slaat u linksaf de Bakkerweg in. Aan het eind draait u rechtsaf de Koelandsdrift op, no. 10 is het laatste huis aan uw linkerhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voorbij het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus parkeert u of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hieronder zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Vanuit Hoogezand neemt u de N860 (Dr. Ebelsweg) richting Haren. Als u Haren nadert volgt u op de rotonde richting Noordlaren/Onnen. Als u Onnen binnenrijdt gaat u rechtdoor tot u aan uw linkerhand het bord De Tiehof ziet. Daar slaat u linksaf de Bakkerweg in. Aan het eind draait u rechtsaf de Koelandsdrift op, no. 10 is het laatste huis aan uw linkerhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voorbij het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus parkeert u of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hierboven zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Vanuit Zuidlaren neemt u richting Midlaren. Direct als u Midlaren uitrijdt slaat u rechtsaf richting Onnen. Als u Onnen binnen rijdt neemt u gelijk de eerste weg rechts, dit is de Bareldssteeg, en is een goed berijdbare zandweg.  Aan het eind draait u links de Koelandsdrift op, nr. 10 is het eerste huis aan uw rechterhand. Er zijn twee parkeerplaatsen in de berm net voor het huis. U kunt de niet-parkeren bordjes op de hekken negeren, als u maar oppast dat u de beide hekken niet blokkeert. Dus of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Op de foto hierboven zijn de parkeerplaatsen als rode vlakken aangegeven.

Openbaar vervoer
Onnen is vanuit Groningen bereikbaar met de halfuursdienst van lijn 51, vanuit Zuidlaren, Assen en Gieten met de uursdienst van lijn 51. Klikt u hier voor de dienstregeling.