Sanacura praktijk voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde
Route en parkeren

Eigen vervoer
Klikt u hier voor een link naar Google maps. Op deze pagina kunt u uw persoonlijke routebeschrijving instellen.

Vanuit Groningen of Assen neemt u op de A28 afslag Haren, u gaat richting Haren, en in Haren kunt u de borden Onnen volgen. Als u Onnen binnenrijdt gaat u rechtdoor tot u aan uw linkerhand het bord De Tiehof ziet. Daar slaat u linksaf de Bakkerweg in. Aan het eind draait u rechtsaf de Koelandsdrift op, no. 10 is het laatste huis aan uw linkerhand. U kunt parkeren in de berm net voorbij het huis, let u daarbij op niet de hekken te blokkeren.

Vanuit Hoogezand neemt u de N860 (Dr. Ebelsweg) richting Haren. Als u Haren nadert volgt u op de rotonde richting Noordlaren/Onnen. Als u Onnen binnenrijdt gaat u rechtdoor tot u aan uw linkerhand het bord De Tiehof ziet. Daar slaat u linksaf de Bakkerweg in. Aan het eind draait u rechtsaf de Koelandsdrift op, no. 10 is het laatste huis aan uw linkerhand. U kunt parkeren in de berm net voorbij het huis, let u daarbij op niet de hekken te blokkeren.

Vanuit Zuidlaren neemt u richting Midlaren. Direct als u Midlaren uitrijdt slaat u rechtsaf richting Onnen. Als u Onnen binnen rijdt neemt u gelijk de eerste zandweg rechts, dit is de Bareldssteeg. Aan het eind draait u links de Koelandsdrift op, nr. 10 is het eerste huis aan uw rechterhand. U kunt parkeren in de berm rechts net voor het huis, let u daarbij op niet de hekken te blokkeren.

Openbaar vervoer
Onnen is vanuit Groningen bereikbaar met de halfuursdienst van lijn 51, vanuit Zuidlaren, Assen en Gieten met de uursdienst van lijn 51. Klikt u hier voor de dienstregeling.