Sanacura

Contact

anjasanders@sanacura.nl
Ik ben het beste en het snelste bereikbaar via e-mail.
U kunt mij mailen als u een vraag heeft, of meer informatie wilt over een bepaald onderwerp.
Ook voor het maken van een afspraak is e-mail het handigste. Ik hoor dan graag iets over de aard van uw klachten, en welke dagen/tijden u schikken om langs te komen.

0612202915
U kunt mij eventueel ook whatsappen op bovenstaand nummer.
Als u mij wilt bellen is het 't handigste om via e-mail of Whatsapp een belafspraak te maken.

Locatie

Koelandsdrift 10
9755 PN Onnen

Klikt u hier voor een link naar Google maps. Op deze pagina kunt u uw persoonlijke routebeschrijving instellen.

De praktijk is goed bereikbaar met de fiets of met de auto.
Kijkt u hieronder even voor aanwijzingen over parkeren.

De frequentie van het openbaar vervoer naar Onnen is onlangs helaas teruggebracht tot slechts ritten in de vroege ochtend en in de middag, buiten deze tijden kunt u met de bus komen tot halte Blekenweg in Haren op 25 minuten loopafstand - Qbuzz lijn 51

Parkeren

Parkeren-Koelandsdrift-10-2-768x361.jpg

Op de foto hierboven ziet u dat er twee parkeerplaatsen zijn in de berm net voor het huis, deze zijn op de foto als rode vlakken aangegeven. Past u hierbij op de beide hekken die toegang geven tot de weilanden niet te blokkeren. Dus parkeert u of links van de hekken, zoveel mogelijk tegen ons tuinhek aan, of tussen de hekken bij het grijze kastje. Dit is belangrijk omdat de boeren vaak met grote tractoren via deze hekken de weilanden opgaan!

Eventueel kunt u ook iets verderop, tegenover Koelandsdrift 25, parkeren - daar is de berm iets breder, en vaak is daar ook wel een plekje vrij.

Ook kunt u parkeren op het parkeerterreintje van dorpshuis De Tiehof, Bakkerstraat 4, op 4 minuten lopen van de praktijk.