Sanacura

Voor welke klachten?

Het indicatiegebied voor behandeling met acupunctuur en/of Chinese kruiden is zeer breed. Er zijn eigenlijk maar weinig aandoeningen waar de Chinese geneeskunde niet geschikt voor is.

Over de jaren heen heb ik een diversiteit aan klachten voorbij zien komen gerelateerd aan menstruatie, vruchtbaarheid en overgang, zwangerschap, depressie, angst, spanning, overprikkeling en hyperventilatie, slapeloosheid, vermoeidheid en burn-out, maag- en darmklachten, lucht- en urinewegen, oorsuizen en duizeligheid, kouwelijkheid of overmatig transpireren, hoofdpijn, hart- en vaatziekten, droge ogen, mond en slijmvliezen, etc.

Ik sta er altijd voor open samen met u te bekijken of het zinvol is een behandeltraject te starten in mijn praktijk, en wat u kunt verwachten. Wel is het zo dat in mijn praktijk de nadruk ligt op de behandeling van interne klachten met een combinatie van Chinese kruiden en acupunctuur, en minder op de behandeling van geïsoleerde pijnklachten met alleen acupunctuur.

Hieronder heb ik een aantal veel voorkomende klachten nader voor u beschreven, en laat ik u zien hoe de Chinese geneeskunde van betekenis kan zijn in de behandeling, en in welke mate u verbetering van uw klachten kunt verwachten.