Sanacura

Voor welke klachten?

Het indicatiegebied voor behandeling met acupunctuur en/of Chinese kruiden is zeer breed. Er zijn eigenlijk maar weinig aandoeningen waar de Chinese geneeskunde niet geschikt voor is.

Over de jaren heen heb ik een diversiteit aan klachten voorbij zien komen gerelateerd aan menstruatie, vruchtbaarheid en overgang, zwangerschap, borst- en vaginale klachten, depressie, angst, spanning, overprikkeling en hyperventilatie, slapeloosheid, vermoeidheid en burn-out, maag- en darmklachten, lucht- en urinewegen, huidziektes, allergieën en auto-immuunziekten, oorsuizen en duizeligheid, kouwelijkheid of overmatig transpireren, pijn, bijwerkingen van reguliere kankerbehandeling, neurologische aandoeningen, hoofd- en aangezichtspijn, hormonen, hart- en vaatziekten, oedeem, droge ogen, mond en slijmvliezen, etc.

Ik sta er altijd voor open, ongeacht de aard van uw klacht of aandoening, samen met u te bekijken of het zinvol is een behandeltraject te starten in mijn praktijk, en wat u kunt verwachten.

Hieronder heb ik een aantal veel voorkomende klachten nader voor u beschreven, en laat ik u zien hoe de Chinese geneeskunde van betekenis kan zijn in de behandeling, en in welke mate u verbetering van uw klachten kunt verwachten.